Vastgoedadvies projecten in de regio Haarlem

Wij willen met BZ WONEN altijd meedenken. Of u nu van plan bent een project te starten van 1 woning of 18 woningen, wij kunnen u helpen met een waardevol advies.

Onze ervaring is dat juist in de beginfase van een project een goed advies jaren lang een beter rendement op uw investering kan opleveren. Vragen zoals:   Wat vinden woningzoekende belangrijk bij de keuze op een nieuwe huurwoning? Welk afwerkingsniveau kan ik het beste hanteren bij een bepaalde categorie huurwoningen? en, Waar liggen de behoefte van potentiele huurders?    zijn vragen die ons regelmatig gesteld worden. Door onze dagelijkse contacten met huurders, kennis van de regionale huurmarkt en ervaringen met diverse projecten kunnen wij u hierin adviseren.

Maar ook bij lopende projecten hebben wij bewezen met de juiste aanpassingen en professionele begeleiding hogere inkomsten en rendementen te kunnen behalen.

Wilt u dat wij een keer vrijblijvend met uw meedenken? Neem dan gerust contact met ons op!

Foto Javastraat

Verhuur van 18 nieuwbouw appartementen in de Javastraat.

 

De verhuur van 18 nieuwbouw appartementen vraagt uiteraard een andere aanpak dan de kleinere projecten. In een vroeg stadium konden we meedenken en adviseren bij keuzes over de indelingen,  afwerkingsniveau en de hierbij horende huurprijzen.

Het verhuurproces werd tijdens de bouwfase gestart, bezichtigingen werden gepland en na een zorgvuldige selectie konden we onze opdrachtgever melden dat alle appartementen voor de oplevering door de aannemer al verhuurd waren. 

 

 

Realisatie 4 Studio's in het centrum van Haarlem.

Hierbij kregen wij de vraag mee te denken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn voor het benutten van de 1e en 2e etage boven een winkelruimte van een landelijke winkelketen. Deze ruimte was niet in gebruik en door verouderde voorzieningen niet direct geschikt voor verhuur.

Doormiddel van een creatieve indeling hebben we hier 4 deels onzelfstandige Studio’s kunnen realiseren. Hierdoor is met een beperkte investering, door BZ WONEN begeleide aanpassingen aan de woonruimtes en een zorgvuldig beheerproces van BZ BEHEER een stabiele en goed renderende huurstroom tot stand gekomen.

Foto Gierstraat